Välkommen till Fordonsteknik

CLP System AB har under ett antal år försett marknaden med ny och unik teknologi för fordon. Allt ifrån den vanliga bilisten på stadens gator till stridfordon som är ute i den mest krävande terrängen och miljöerna.

Inom vårat Fordonsteknik-segment finns produkter som löser de mest vardagliga problemen som kan uppstå men också sätt att eliminera problem innan de ens uppkommer. Arbetet med förebyggande åtgärder är en viktig del för oss och vi vill ge kunden en möjlighet att se vilka vinster det kan leda till. För den vanlige bilisten kan detta motsvara att bilen startar vid viktiga stunder och för ett nytto- eller truppfordon att det rullar och slipper stå still pga. av ett vanligt fel som punktering. Något som i värsta fall kan medföra förödande konsekvenser.

Genom att göra förebyggande åtgärder på fordon kan man skapa skydd mot oförutsedda händelser och genom det spara tid och pengar. CLP arbetar med världsledande företag inom preventiv och skyddande teknologi. Ett exempel på detta är Hutchinson som är världsledande inom gummitillverkning och tillverkare av Runflat-teknologi. Genom att ha ett tätt samarbete med leverantörer bygger man upp en stor kunskapsbank och man kan få fram unika produkter till olika fordon och applikationer.