LoadTamer Lastnät
Håll lasten på plats med LoadTamers flexibla nylonnät för allvädersbruk

Oavsett om det är för personligt eller för militärt bruk, för landfordon eller för flygfrakt, oavsett väder och temperatur så skyddas din last av LOADTAMER™ lastnät. Näten används bl a inom alla grenar av United States Armed Forces och har klarat NATO-standard och därmed försetts med NATO-nummer (NSN).

Lastnäten är mycket flexibla och du kan lätt anpassa nätet efter storleken på din last och sedan med den enkla spännanordningen se till att inget rör sig. Kan även användas t ex tillsammans med presenningar för att dölja och skydda förråd och förnödenheter, utan att riskera att presenningen tar vind.

  • LOADTAMER Cargo Nets är tillverkade i diskret svart nylon som vävts med 2"-maskor, vilket ger full insyn. Även repen och tillbehören är svarta, och allt levereras och förvaras i medföljande svarta förvaringspåse med dragsko.
  • Näten är väderbehandlade för att stå emot alla typer av påfrestningar och kan alltid lämnas kvar på fordonet.
  • Finns i ett stort antal standardmått (från 54"x26" till 288"x120") för att passa trailers, släpvagnar och containrar - men kan även måtbeställas för att passa specifika behov.

För mer information kontakta oss eller besök http://www.cargonets.com